Naar hoofdinhoud
Publicaties > Programmabegroting 2025 > Programma’s > Inkomen, jeugd en Wmo - Programma 5 > Volksgezondheid/Gezondheidszorg > Wat willen we bereiken en wat gaan we daarvoor doen in 2025? > Stimuleren gezonde leefstijl > Uitvoeren van het project Jong leren eten voor kinderen en jongeren op de kinderopvang en op school met als doel aanleren van het maken van gezonde en duurzame voedselkeuzes.
Logo IJsselstein
  • Home
  • Programma’s
    • Bestuur en Organisatie - Programma 1
    • Openbare orde en Veiligheid - Programma 2
    • Wonen en ruimte - Programma 3
    • Onderwijs, sport en cultuur - Programma 4
    • Inkomen, jeugd en Wmo - Programma 5
    • Overhead - Programma 6
    • Algemene dekkingsmiddelen - Programma 7
    • Onvoorzien - Programma 8
    • VPB - Programma 9
    • Projecten
  • Voorwoord en leeswijzer
    • Voorwoord
    • Leeswijzer
  • Financiële samenvatting
    • Financieel perspectief
  • Paragrafen
    • Openbaarheidsparagraaf
    • Bedrijfsvoering
    • Lokale heffingen
    • Weerstandsvermogen en risicobeheersing
    • Onderhoud kapitaalgoederen
    • Financiering
    • Verbonden partijen
    • Grondbeleid
    • Subsidieverlening
  • Financiële begroting
    • Overzicht van baten en lasten
    • Overzicht van baten lasten per taakveld
    • Incidentele baten en lasten
    • Structurele mutaties reserves
    • Staat van investeringen
    • Reserves en voorzieningen
    • Geprognosticeerde balans
    • Jaarlijks terugkerende arbeidskosten
    • Kerngegevens
    • EMU-Saldo
    • Verplichte BBV Beleidsindicatoren
  • Activiteiten
  • Home
  • Programma’s
    • Bestuur en Organisatie - Programma 1
    • Openbare orde en Veiligheid - Programma 2
    • Wonen en ruimte - Programma 3
    • Onderwijs, sport en cultuur - Programma 4
    • Inkomen, jeugd en Wmo - Programma 5
    • Overhead - Programma 6
    • Algemene dekkingsmiddelen - Programma 7
    • Onvoorzien - Programma 8
    • VPB - Programma 9
    • Projecten
  • Voorwoord en leeswijzer
    • Voorwoord
    • Leeswijzer
  • Financiële samenvatting
    • Financieel perspectief
  • Paragrafen
    • Openbaarheidsparagraaf
    • Bedrijfsvoering
    • Lokale heffingen
    • Weerstandsvermogen en risicobeheersing
    • Onderhoud kapitaalgoederen
    • Financiering
    • Verbonden partijen
    • Grondbeleid
    • Subsidieverlening
  • Financiële begroting
    • Overzicht van baten en lasten
    • Overzicht van baten lasten per taakveld
    • Incidentele baten en lasten
    • Structurele mutaties reserves
    • Staat van investeringen
    • Reserves en voorzieningen
    • Geprognosticeerde balans
    • Jaarlijks terugkerende arbeidskosten
    • Kerngegevens
    • EMU-Saldo
    • Verplichte BBV Beleidsindicatoren
  • Activiteiten
Terug

Uitvoeren van het project Jong leren eten voor kinderen en jongeren op de kinderopvang en op school met als doel aanleren van het maken van gezonde en duurzame voedselkeuzes.


Vorige
/ 636
Volgende
Publicatiedatum: 25-11-2024
  • Contactgegevens
  • Privacy Statement
  • Sitemap
  • Login
Op onze website worden cookies bijgehouden. Voor meer informatie kijk in ons Privacy Statement. Accepteren Alleen strikt noodzakelijk